Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022

Δήλωση Υποψηφιότητας

του Καραγιάννη Κωνσταντίνου για τον Δήμο Μακρακώμης στης επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Βρισκόμαστε σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι γεμάτο προκλήσεις και αντίξοες συνθήκες, που δημιουργούν οι καταιγιστικές εξελίξεις σε όλο τον κόσμο. Οι ανάγκες των πολιτών, όλων μας, μεταβάλλονται ραγδαία και αυξάνονται ζητώντας άμεσες, σωστές και εφαρμόσιμες λύσεις.
Αυτές τις ανάγκες έχει και τούτος ο Τόπος που ζούμε, εργαζόμαστε και ανατρέφουμε τα παιδιά μας. Τα τελευταία 9 χρόνια, μέσα από τις θέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, του Περιφερειακού Συμβούλου και πολλές άλλες, προσπαθώ να εργάζομαι με κάθε μέσο ώστε να βοηθήσω στην ανάδειξη, την πρόοδο και την ευημερία του.
Γι’ αυτόν λοιπόν τον Τόπο, που γεννήθηκα και αγαπώ, επιλέγω να αναλάβω τη μέγιστη ευθύνη και να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Μακρακώμης, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.
Με όλη μου την καρδιά και όλες μου τις δυνάμεις, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας, ώστε μαζί με όλους εσάς, από κάθε σπιθαμή του Δήμου μας να εργαστούμε σκληρά!
Για να κρατήσουμε όρθιο τον Τόπο μας, να τον αναπτύξουμε, να τον αναβαθμίσουμε και να κρατήσουμε τις επόμενες γενιές, ΕΔΩ: στη Σπερχειάδα, στη Μακρακώμη, στον Άγιο Γεώργιο και στον Τυμφρηστό, σε κάθε κοινότητά μας! Για να δώσουμε νέα πνοή στα μοναδικά χωριά μας και να αναδείξουμε ορθολογικά τις σπάνιες ομορφιές τους.
Για να βάλουμε ένα τέλος στις βραχυπρόθεσμες πολιτικές και σκόρπιες πρωτοβουλίες που δεν παράγουν αποτέλεσμα. Με όπλα μας τις κοινές αξίες, την όρεξη για σκληρή δουλειά και τη θέληση για ανάπτυξη και νέα προοπτική, χτίζουμε μια δυνατή ομάδα, ώστε ενωμένοι, με τη δίκη σας εντολή, να πάμε το Δήμο μας μπροστά και ψηλά!
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω καλά. Το επόμενο διάστημα, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να συζητήσουμε από κοντά για όλα όσα απασχολούν τον Τόπο μας, για ιδέες και προτάσεις που ψάχνουν αυτιά να ακουστούν και χέρια να υλοποιηθούν.
Χωρίς θεωρητικές αναλύσεις και κούφιες υποσχέσεις. Μόνο με σχεδιασμό, προγραμματισμό και Πράξεις! Αυτός είναι άλλωστε ο δρόμος που προσπαθώ να ακολουθώ κι εγώ ως επιχειρηματίας της περιοχής, ως πατέρας, ως αυτοδιοικητικός.
Σας καλώ να συνταχθούμε και να δουλέψουμε μαζί, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, λαϊκισμούς, σαθρές υποσχέσεις και φθηνό τοπικισμό!
Σας καλώ να συμπορευθούμε, να συνεργαστούμε ώστε:
Να κάνουμε πράξη όλα όσα οραματιζόμαστε!
Να αποκτήσουμε τις υποδομές και τα κοινωνικά αγαθά που αξίζουν στον Τόπο μας!
Να φτιάξουμε μια καλύτερη καθημερινότητα, έναν πιο αποτελεσματικό Δήμο για εμάς και τα παιδιά μας!
ΝΑ ΠΑΜΕ, ΜΑΖΙ, ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1974 στη Μακρακώμη Φθιώτιδας. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση ξυλείας που ίδρυσαν οι γονείς του. Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής καθώς και Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Από το 2019 έως σήμερα, είναι αντιπρόεδρος στον Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΠΑΣΤΕ), ενώ από τον Μάρτιο 2022 είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Περιβάλλοντος και από τον Απρίλιο 2022, μέλος του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΕ» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Χασάπη και είναι πατέρας 4 παιδιών.

Υπερσύνδεσμοι Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Από admin