Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Σερβία, όπου μια γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της μέχρι θανάτου, τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο και μαγείρεψε τα όργανα του. Μάλιστα σύμφωνα με τους ιατροδικαστές μαγείρεψε ένα ολόκληρο πόδι σε κατσαρόλα.

Η 46χρονη Τερέζα Πέριτς, μαχαίρωσε τον 42χρονο σύντροφό της, Σρτζάν, στον ύπνο του με μάρτυρα την κόρη της η οποία και μετέφερε όσα είδε στον αδερφό της.

«Μια φορά έβαλε φωτιά στο κρεβάτι του. Ήταν ακραία στα συναισθήματά της η μητέρα μου. Το μοιραίο βράδυ, έπρεπε να συναντήσω την αδερφή μου. Με πήρε τηλέφωνο και είπε να τηλεφωνήσω επειγόντως στην αστυνομία. Απλώς είπε: Η μαμά σκότωσε τον Σρτζάν”», δήλωσε ο γιος της οικογένειας.

Η γυναίκα που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται ότι είχε προειδοποιήσει για τις προθέσεις της όμως τα παιδιά δεν είχαν πάρει σοβαρά τις απειλές της.

«Έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και βρήκα την αδερφή μου που κλαίει στη γωνία του δρόμου. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο σπίτι, αλλά στην αρχή δεν ήθελε να ανοίξει η μητέρα μου. Κάποια στιγμή ακούσαμε το αλυσοπρίονο, αλλά σύντομα έκλεισε. Νόμιζα ότι μπλόφαρε, ότι ήθελε να μας τρομάξει. Όταν απείλησα τη μητέρα μου ότι θα καλέσω την αστυνομία, μας άνοιξε την πόρτα», πρόσθεσε ο γιος.

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Μαΐου και οι αστυνομικοί και οι ιατροδικαστές που ανέλαβαν την υπόθεση είναι ακόμα σοκαρισμένοι.

«Ήταν όλη ματωμένη και αποπροσανατολισμένη. Είδαμε και εικόνες από την έρευνα, ήταν τρομακτικό. Μια τόσο μικρή γυναίκα κατάφερε όχι μόνο να σκοτώσει έναν άντρα, αλλά και να τον διαμελίσει και να αρχίσει να μαγειρεύει όλα τα όργανα, μπορείτε να το φανταστείτε; Νεφρά, καρδιά. Και μαγείρεψε ένα ολόκληρο ανθρώπινο πόδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που σας λέω», ανέφερε ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με την κόρη της οικογένειας, η 46χρονη μαχαίρωσε τον σύζυγό της στην κρεβατοκάμαρα ενώ ο άνδρας κατάφερε να συρθεί έως την κουζίνα. Εκεί συνέχισε να τον μαχαιρώνει και ενώ ο ίδιος φώναζε καλέστε ασθενοφόρο.

Δείτε βίντεο:

Από admin