Πένθος στην οικογένεια της Πυροσβεστικής, από τον ξαφνικό χαμό του Αρχιπυράρχου εν αποστρατεία Δημήτρη Γκόγια, που «έφυγε»σήμερα Τετάρτη (16/11) από τη ζωή στα 57 του χρόνια.

Σαν κεραυνός “έπεσε” σήμερα στην Σπερχειάδα η είδηση του θανάτου τού Δημήτρη Γκόγια.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας τον οδήγησε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας και στο χειρουργείο, δυστυχώς όμως κατέληξε εξαιτίας των επιπλοκών από την καρδιά του.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε με τη σύζυγο του στον Άγιο Κωνσταντίνο, έχοντας υπηρετήσει για σχεδόν 30 χρόνια το Πυροσβεστικό Σώμα.

Άνθρωπος αγαπητός, «έξω καρδιά» όπως τον περιγράφουν οι συνάδελφοί του, είχε κάνει πολλούς φίλους και η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του, σκόρπισε μεγάλη θλίψη.

Φίλοι και συγγενείς θα μπορέσουν να του πουν το τελευταίο αντίο, την Πέμπτη (17/11/2022) στις 12:30′ το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίων Κων/νου και Ελένης, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Λόγω του θανάτου του Δημήτρη Γκόγια, η 7η ΕΜΑΚ ανακοίνωσε την αναβολή της άσκησης «ΗΡΑΚΛΗΣ 2022», που ήταν προγραμματισμένη την ίδια ημέρα, η οποία και μεταφέρεται την Παρασκευή 18-11-2022 την ίδια ώρα (10:30 πμ) στη γέφυρα του Ε65 στο 24ο χλμ.

Καλό ταξίδι ξάδερφε ..θα σε θυμόμαστε πάντα..

 

Από admin