Ο Θύμιος Παπαευθυμίου για την Ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας Σπερχειάδας και τις Πέργκολες: Ανοργανωσιά & Αναποτελεσματικότητα από τη Δημοτική Αρχή

  • Για το θέμα της πλατείας πολύς λόγος έγινε, πολύ μελάνι χύθηκε και πάρα πολλά χρήματα ξοδεύτηκαν. Η Δημοτική Αρχή διανύει τον τέταρτο χρόνο της θητείας της και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ένα έργο το οποίο παρέλαβε δημοπρατημένο απ’ την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να γίνουμε μάρτυρες κωμικοτραγικών εξελίξεων.
  • Οι ενέργειες που διαδέχθηκαν η μία την άλλη είναι ενδεικτικές της ανοργανωσιάς που χαρακτηρίζει τη Δημοτική Αρχή, και οι οποίες βεβαίως καταλήγουν στην έλλειψη αποτελεσματικότητας, παρά τις προεκλογικές επαγγελίες για αποτελεσματικότητα. 

Το αντίθετο καταφέρατε και το βιώνουμε σήμερα… 

  • Κι επειδή οφείλουμε να δικαιολογήσουμε τη στάση μας. 

Στο συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης 22/09/2022 από το οποίο και απείχαμε, η Δημοτική Αρχή με διάφορα τεχνάσματα και συγκεκριμένα βάζοντας τη συνεδρίαση σε ώρα εργάσιμη, προσπάθησε να περιορίσει τη συμμετοχή συμβούλων της Αντιπολίτευσης (οι οποίοι βεβαίως εργάζονται), καθώς επίσης να μειώσει τη συμμετοχή των δημοτών και την ακροαματικότητα, μιας και το συμβούλιο έγινε σε ώρα κοινής ησυχίας. 

Δεν αποτελείται από αργόσχολους κ. Δήμαρχε το Δημοτικό Συμβούλιο… 

Αυτό λέγεται έλλειψη σεβασμού προς τους εργαζομένους.   

Να ‘στε σίγουρος κ. Δήμαρχε ότι τέτοιες τακτικές και τέτοιες πρακτικές δεν οδηγούν πουθενά. 

 

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ 

ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Από admin