“Εικόνες εγκατάλειψης” στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, καταγγέλλει  αναγνώστης της ιστοσελίδας μας με μήνυμα πού έστειλε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο

Δείτε το μήνυμα:

Πού να μην γιόρταζε κιόλας το χωριό…” – Καταγγελία για “εικόνες εγκατάλειψης” στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού
Την περασμένη Κυριακή και μία μόλις εβδομάδα μετά το Πάσχα, το χωριό μας ο Άη Γιώργης, γιόρταζε.
Ως είθισται, τις γιορτινές μέρες φοράμε τα καλά μας και υποδεχόμαστε φίλους και επισκέπτες στο περιποιημένο σπίτι μας. Κάτι που σίγουρα ΔΕΝ έγινε στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού όπως βλέπει κανείς και από τις φωτογραφίες, που μαρτυρούν εγκατάλειψη της κεντρικής πλατείας μας και όχι μόνο. Άκοπα χόρτα από πριν το Πάσχα, ατσαλιά, κάδοι γεμάτοι σκουπίδια είναι όσα αντίκρισαν κάτοικοι, επισκέπτες και περαστικοί στο χωριό μας και μάλιστα σε μέρες με πολύ μεγάλη κίνηση και αυξημένη επισκεψιμότητα.
Είναι το λιγότερο, ντροπιαστικό το θέαμα για όποιον σταματήσει να φωτογραφηθεί ή να πάρει μια ανάσα στο πιο γνωστό σημείο του χωριού, στην πλατεία με το άγαλμα του Αχιλλέα και το αεροπλάνο, μαζί με μια ζούγκλα από χόρτα και πεταμένα σκουπίδια. Κύριοι υπεύθυνοι, μπράβο σας. Τέτοιο σεβασμό και φροντίδα για το περιβάλλον, όπως γράφει και ο τιγκαρισμένος κάδος σκουπιδιών, δεν έχουμε ξαναδεί.
Ένας αγανακτισμένος Αηγιωργίτης που ζητά τουλάχιστον τα αυτονόητα για το αγαπημένο του χωριό

Από admin