Η καρδιά των φίλων του ποδηλάτου χτυπάει στην περιοχή της Σπερχειάδας: Goulinas Adventure-Hellenic XCE series #2(MTB) και Hellenic Cup #2 (MTB-XCO)

Για ακόμη μία φορά η καρδιά των φίλων του ποδηλάτου χτυπάει στην περιοχή της Σπερχειάδας. Συγκεκριμένα το διήμερο 1 και 2 Ιουλίου στη Σπερχειάδα ο σύλλογος Goulinas Adventure διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Μακρακώμης το Hellenic XCE series #2(MTB) και Hellenic Cup #2 (MTB-XCO).

Πρόκειται για αγώνες που προσμετρούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και κύπελλο και αναμένεται να προσελκύσουν για μία ακόμη φορά πλήθος κόσμου στην περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στην ειδικά διαμορφωμένη πανέμορφη κυκλική διαδρομή, που έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους του Goulinas Adventure γύρω από την πίστα motocross στην περιοχή της Γοργιανης.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις προκηρύξεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο site του συλλόγου https://goulinasadventure.gr/.

Από admin