Ανακοίνωση τού επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τού Δημοτικού Συμβουλίου τού Δήμου Μακρακώμης Θύμιου Παπαευθυμίου γιά το θέμα των ΕΛΤΑ Μακρακώμης
-> Με το υπ’ αριθμ. 29022/8450/18.07.2023 έγγραφό σας μας καλείτε σε συνάντηση στο γραφείο σας με θέμα «Αναστολή συναλλακτικής δραστηριότητας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μακρακώμης».
-> Κύριε Δήμαρχε, θεωρώ τη συγκεκριμένη συνάντηση ανούσια εφόσον το κατάστημα έχει ήδη καταργηθεί. Αν η ενημέρωσή σας, σύμφωνα με τη δική σας ανακοίνωση έγινε μέσω της Διαύγειας, πρωτίστως μας ανησυχεί και μας θλίβει, και δευτερευόντως δεν ισχύει στην πραγματικότητα.
-> Στις 25/05/2021 με γραπτή του επιστολή σας είχε ενημερώσει σχετικά ο πρόεδρος της ΤΚ Μακρακώμης και ακολούθως τέθηκε επερώτηση στη Βουλή από το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κοτρωνιά Γεώργιο.
-> Οπότε το θέμα δε σας ήταν άγνωστο. Αποδειχτήκατε κατώτεροι των περιστάσεων και για άλλη μια φορά δείξατε ολιγωρία, οδηγώντας τους δημότες που σας εμπιστεύτηκαν πίσω από τα γεγονότα.
-> Αντίστοιχα αντανακλαστικά επιδείξατε και στο παρελθόν με αποτέλεσμα την κατάργηση της Τράπεζας Πειραιώς στη Σπερχειάδα και την κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού στη Μακρακώμη.
-> Ως δημότης αυτού του τόπου και Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, θα επιθυμούσα την επίδειξη μιας επιστολής διαμαρτυρίας έστω, ώστε να φανεί η αντίδρασή σας.
-> Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, δεν έχετε κάτι να επιδείξετε.
-> Με την αδράνεια, την αδιαφορία και γενικότερα την ανυπαρξία σας δημιουργήσατε τις πλέον ακατάλληλες συνθήκες γι’ αυτά που ακολούθησαν.
-> Ως Δημοτική Αρχή λοιπόν αυτού του τόπου, αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας, ζητήστε συγγνώμη απ’ τους δημότες και μη ζητάτε συναντήσεις με σκοπό να μετριάσετε τις ευθύνες σας εν’ όψει εκλογών.
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Από admin